Početna / Saopštenja za medije / Coca-Cola Hellenic za studente FON-a Aktivacija Xbox Kinect-a na Dan studenata

Coca-Cola Hellenic za studente FON-a Aktivacija Xbox Kinect-a na Dan studenata

(Beograd – 04. april 2014. godine) – U sklopu proslave Jubileja – 5 godina saradnje Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu i Coca-Cola Hellenic kompanije danas je na FON-u pokrenuta aktivacija Xbox Kinect-a, projekat koji je prepoznao i Microsoft. Time je omogućeno studentima da se ujedno zabave i informišu o predstojećim predavanjima eksperata iz kompanije Coca-Cola Hellenic, kao i ostalim zajedničkim aktivnostima.

Saradnja FON-a i Coca-Cole Hellenic počela je pre pet godina na inicijativu rukovodstva Fakulteta, kao i menadžmenta kompanije Coca-Cola Hellenic. Do sada smo uspešno organizovali preko 80 praksi, dok je 33 menadžera gostovalo na Fakultetu. Studenti su rešavali 6 studija slučaja, a organizovali smo i 7 poseta fabrici. Preko 3000 studenata je učestvovalo u studentskim programima kompanije Coca-Cola Hellenic.

Proslava Jubileja trajaće sve do 7. maja 2014. godine, kada će se održati konferencija za novinare na kojoj će prof. dr Milan Martić, dekan FON-a i generalni direktor Coca Cola Hellenic kompanije, Ramon Weidinger produžiti saradnju i potpisati Memorandum o strateškom partnerstvu.