Почетна / Вести насловна страна / Одржана Инфо сесија студијског програма International Business & Management

Одржана Инфо сесија студијског програма International Business & Management

У понедељак 20. октобра 2014. године, на Факултету организационих наука од 19.30 часова одржана је Инфо сесија и церемонија доделе диплома дипломцима мастер студијског програма International Business and Management. Дипломе је уручила проф. др Марина Папанастасиоу, линк тутор са Универзитета Мидлсекс. Професорка Папанастасиоу се обратила присутнима и представила Универзитет Мидлсекс и сарадњу коју успешно остварује са ФОН-ом.

Присутнима се обратила и проф. др Слађана Барјактаровић Ракочевић, продекан ФОН-а за међународну сарадњу која је честитала студентима.

Проф. др Маја Леви Јакшић, руководилац програма се обратила исказујући задовољство резултатима сарадње две институције и пожелела дипломцима и будућим студентима још много успеха у раду.

DSC_0038 DSC_0059

Након церемоније, одржана је Инфо сесија за све постојеће и будуће студенте, као и за све заинтересоване за IB&M мастер програм за школску 2014/15. годину. Проф. др Марина Папанастасиоу, проф. др. Маја Леви Јакшић и линк тутор програма доц. др Сања Маринковић су одговарале на питања студената. Инфо сесији су присуствовали професори и сарадници на овом програму који су у неформалном делу скупа разговарали са студентима и пружили им додатне информације. Више о самом програму можете пронаћи на http://ibm.fon.bg.ac.rs .