Почетна / Студенти / Актуелности / Лидери на ФОН-у

Лидери на ФОН-у

Имате проблем недовољне мотивације и жеље за учењем и напредовањем? Не знате како да поставите циљеве и приоритете, извучете максимум из себе и постигнете најбољи резултат? ФОН-ов центар за развој каријере проналази решење за вас!

У понедељак, 29. децембра у 14.30 часова, у амфитеатру Б103 на Факултету организационих наука, биће одржано предавање у оквиру пројекта „Лидери на ФОН-у“ које организује ФОН-ов центар за развој каријере. Гостујући предавач биће проф. др Весна Дамњановић, којој је пре само неколико дана од стране Српске асоцијације менаџера, уручена награда за Развој и промоцију лидерства међу младима. Предавање је отворено за све студенте Београдског Универзитета и улаз ће бити слободан.

Лидери на ФОН-у представљају пројекат који се састоји од предавања реномираних стручњака из области менаџмента, ИТ-ја, спорта, културе, уметности и других. Главни циљ пројекта је да пробуди наду и инспирише генерације младих људи, да кроз личне исповести успешних људи студенти схвате да је могуће успети. Студенти из прве руке могу да добију поруке, охрабрења, савете о томе шта је потребно урадити да би се креирао успех. Весна Дамњановић је ванредна професорка на Факултету организационих наука у Београду, где у оквиру својих предавања примењује студију случаја од самог почетка. Већ осам година је ментор студенског тима који је постигао многе запажене резултате на интернационалним такмичењима у решавању пословне студије случаја, те је стога сматрамо идеалном особом која ће кроз лични осврт на лидерство, начин рада и систем свог успеха, инспиративно деловати и утицати на студенте, мотивисати их на рад, учење и стварање.

Више информација о ФОН-овом центру за развој каријере и самом пројекту можете пронаћи на сајту www.fonovcentar.rs