Почетна / Вести насловна страна / Студенти ФОН-а победници „Ernst & Young“ такмичења у решавању студије случаја

Студенти ФОН-а победници „Ernst & Young“ такмичења у решавању студије случаја

У оквиру стратегије за развој талената, ревизорско-консултантска компанија „Ernst & Young“ је као део „EY Програма будућих лидера“ по други пут, 4. децембра, организовала „Learn Today – Lead Tomorrow“ такмичење тимова у решавању студије случаја.

„LearnToday – LeadTomorrow“ такмичење пружило је шансу да 12 тимова из Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине представи своја решења конкретног проблема студије случаја.

Студија случаја као напредни метод едукације даје могућност студентима да упознају и анализирају реалне проблеме предузећа као и ситуације у којима могу да се нађу појединци непосредно укључени у пословање. Стога, компанија EY нуди прилику да победнички тим обави двомесечну праксу у одељењу према свом избору, док ће пет првопласираних тимова такмичења имати прилику да конкурише за „Ernst & Young“ стипендије до краја студија.

Дванаест финалиста представљало је своја решења студије независном жирију. Победници такмичења „Learn Today – Lead Tomorrow“ су студенти Факултета организационих наука: Тијана Стефановић, Андреја Срећковић, Бранислав Бандић. Овај млади победнички тим, истакао се вештим излагањем и маштовитим решењем за постављени проблем.