Početna / Vesti naslovna strana / Studenti FON-a pobednici „Ernst & Young“ takmičenja u rešavanju studije slučaja

Studenti FON-a pobednici „Ernst & Young“ takmičenja u rešavanju studije slučaja

U okviru strategije za razvoj talenata, revizorsko-konsultantska kompanija „Ernst & Young“ je kao deo „EY Programa budućih lidera“ po drugi put, 4. decembra, organizovala „Learn Today – Lead Tomorrow“ takmičenje timova u rešavanju studije slučaja.

„LearnToday – LeadTomorrow“ takmičenje pružilo je šansu da 12 timova iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine predstavi svoja rešenja konkretnog problema studije slučaja.

Studija slučaja kao napredni metod edukacije daje mogućnost studentima da upoznaju i analiziraju realne probleme preduzeća kao i situacije u kojima mogu da se nađu pojedinci neposredno uključeni u poslovanje. Stoga, kompanija EY nudi priliku da pobednički tim obavi dvomesečnu praksu u odeljenju prema svom izboru, dok će pet prvoplasiranih timova takmičenja imati priliku da konkuriše za „Ernst & Young“ stipendije do kraja studija.

Dvanaest finalista predstavljalo je svoja rešenja studije nezavisnom žiriju. Pobednici takmičenja „Learn Today – Lead Tomorrow“ su studenti Fakulteta organizacionih nauka: Tijana Stefanović, Andreja Srećković, Branislav Bandić. Ovaj mladi pobednički tim, istakao se veštim izlaganjem i maštovitim rešenjem za postavljeni problem.