Почетна / Вести основне студије / Да ли и ти желиш да будеш лидер будућности?

Да ли и ти желиш да будеш лидер будућности?

Ове зиме студентска организација AIESEC у оквиру Future Leaders програма прима нове чланове.

AIESEC у Србији већ 60 година ствара младе лидере. Кроз активно укључивање студената у решавање друштвених проблема, организовање програма стручних и волонтерских пракси, као и различитих пројеката и конференција, студенти имају прилике да стекну искуство у динамичном тимском окружењу. Интернационални дух организације и комуникација са људима из различитих области пружају интензивно искуство члановима, а циљ нам је да студенти након дипломирања буду спремнији да се суоче са изазовима реалног пословног окружења, те да сами учествују у креирању својих прилика.

За шест месеци, колико траје једно искуство у тиму, студенти имају прилику да кроз тимски рад упознају младе људе из иностранства, науче да раде са различитим типовима личности и усаврше вештине пословне комуникације, али и стекну практично искуство у областима као што су људски ресурси, маркетинг, финансије или продаја. Након тога, чланови имају могућност напредовања, те стичу прилику да воде тим.

Уколико желиш да учествујеш у Future Leaders програму и постанеш део највеће студентске организације на свету, потребно је да пошаљеш пријаву до 31.01.2015. године, након чега ћете контактирати локална канцеларија ради даљег процеса селекције.

Пријаву можеш попунити на следећем линку: http://bit.ly/LideriBudućnosti . Више информација о студентској организацији AIESEC на званичном сајту: www.aiesec.org.rs .

AIESEC ТИ ПОРУЧУЈЕ „Прилике се не чекају, већ стварају“.

cover-blur