Почетна / Вести основне студије / Посета компанији WEBIUS Group у организацији Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду

Посета компанији WEBIUS Group у организацији Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду

Универзитетски Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду организује посету компанији WEBIUS Group, 11.фебруара 2015. године, за студенте завршних година и дипломце следећих факултета Универзитета у Београду: Електротехничког, са свих студијских програма, Факултета организационих наука са студијског програма Информациони системи и технологије и Математичког факултета са студијског програма Информатика.

Webius Group је компанија која пружа IT подршку покретању бизниса својих клијената кроз web Development и дизајн, као и кроз outsourcing у областима развоја софтвера, дигиталног маркетинга, дизајна и архитектуре. Путем ове посете која представља саставни део програма „Сазнајте из прве руке“, студенти ће имати прилику да сазнају више о команији и како је то покренути StartUp у Србији. Чланови Webius тима ће поделити своје искуство, причати о изазовима и предностима рада у младој IT фирми. Присутни ће такође чути које су то вештине потребне да се започне IT каријера и на који начин да се приреме за интервју код потенцијалног послодавца. Број места је ограничен и пријава је обавезна. Пријављивање је отворено до 06.02.2015.године.

Пријавни формулар доступан је на линку http://goo.gl/He6oR7

Програм Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду „Сазнајте из прве руке“, има за циљ да се студентима и дипломцима Универзитета у Београду омогући да у директном контакту са запосленима у најуспешнијим компанијама из различитих сектора стекну нова знања о функционисању савременог тржишта рада, као и да се информишу о томе које вештине ће им бити од значаја при запошљавању и даљем образовању.

До сада су студенти који су учествовали у овом програму имали прилике да виде и чују како изгледа радити у Telenoru, BancaIntesi, Microsoftu, приватној болници Bel Medic, у адвокатској  канцеларији Карановић и Николић,  TV FOXu, фармацеутској компанији Merck Sharpe & Dohme, пивари Carlsberg у Челареву, цементари Holcim у Поповцу, компанијама  Coca-Cola Hellenic, Хемофарм у Вршцу,  DIN фабрици дувана а.д. Ниш у саставу Philip Morris International у Нишу, British American Tobacco,  Ernst&Young-u,  IBM-у, агенцији McCANN Group, фабрици TIGAR у Пироту итд.

детаљније