Sport Conference 2015

Четврту годину за редом кошаркашки клуб Црвена звезда Телеком биће домаћин Евролигиног квалификационог турнира за јуниоре, који носи назив Adidas Next Generation Tournament “Marko Ivković” Belgrade, и одржава се у Београду од 27. фебруара до 1. марта. У оквиру турнира биде одржан и спортски форум под називом Sport Conference 2015.

Sport Conference 2015. има за циљ упознавање студената са актуелним темама из менаџмента у спорту. Конференција ће бити одржана у петак 27. фебруара на универзитету „Унион – Никола Тесла“, Факултет за спорт, Ђорђа Станојевића 14/III, Београд.

Специјализована спортска конференција окупиће неке од најистакнутијих лидера у спортском пословању који ће у ова два дана презентовати своја искуства, најчешће проблеме са којима се суочавају и како их решавају. Учесници конференције имаће прилику да слушају и науче нешто ново од одличних предавача, који су вежћ дуго у спортском менаџменту.

Без обзира да ли имате искуства у раду у спорту, или сте почетник, предавања на Спорт Цонференце 2015 могу вам донети много користи, могућност да упознате експерте који су већ постигли успех у одређеним областима, као и да им поставите питања која су везана за интересну сферу. Програм за ову годину ће обухватати четири теме, а то су:

  • Спорт
  • Спорт и дипломатија
  • Спорт и бизнис

Овај спортски форум окупиће врхунске предаваче међу којима ће бити признати професори, директори познатих компанија, еминетни представници медијских кућа…

Првобитни циљ спортског форума Sport Conference 2015 је повезивање и окупљање великог броја људи који деле заједнички интерес и љубав према спорту. Конференција је усмерена на стварање интеракције између свих оних пословних области које су директно и индиректно укључене у спорт. Спортска Конференција 2015 својим посетиоцима ће понудити едукативне и занимљиве панеле намењене пре свега студентима који су заинтересовани за ове области, интересантне расправе и прилику да упознају спортске менџере, начин функционисања спортских организација и њихову повезаност са бизнисом и медијима.

На крају спортске конференције, учесницима ће бити додељени сертификати који ће, без сумње бити одлична референца у вашем ЦВ-ју.

Број места на конференцији је ограничен.

Пријаве за Sport Conference 2015 можете вршити на следедем линку:

https://docs.google.com/forms/d/1ez3ujzqopTen0aLmfWWhdq7XkDRBJWzj6pIsQhD6snk/viewform

Уколико имате нека питан, обратите нам се на следећем маил-у: sportconference2015@gmail.com