Početna / Studenti / Aktuelnosti / Sport Conference 2015

Sport Conference 2015

Četvrtu godinu za redom košarkaški klub Crvena zvezda Telekom biće domaćin Evroliginog kvalifikacionog turnira za juniore, koji nosi naziv Adidas Next Generation Tournament “Marko Ivković” Belgrade, i održava se u Beogradu od 27. februara do 1. marta. U okviru turnira bide održan i sportski forum pod nazivom Sport Conference 2015.

Sport Conference 2015. ima za cilj upoznavanje studenata sa aktuelnim temama iz menadžmenta u sportu. Konferencija će biti održana u petak 27. februara na univerzitetu „Union – Nikola Tesla“, Fakultet za sport, Đorđa Stanojevića 14/III, Beograd.

Specijalizovana sportska konferencija okupiće neke od najistaknutijih lidera u sportskom poslovanju koji će u ova dva dana prezentovati svoja iskustva, najčešće probleme sa kojima se suočavaju i kako ih rešavaju. Učesnici konferencije imaće priliku da slušaju i nauče nešto novo od odličnih predavača, koji su vežć dugo u sportskom menadžmentu.

Bez obzira da li imate iskustva u radu u sportu, ili ste početnik, predavanja na Sport Conference 2015 mogu vam doneti mnogo koristi, mogućnost da upoznate eksperte koji su već postigli uspeh u određenim oblastima, kao i da im postavite pitanja koja su vezana za interesnu sferu. Program za ovu godinu će obuhvatati četiri teme, a to su:

  • Sport
  • Sport i diplomatija
  • Sport i biznis

Ovaj sportski forum okupiće vrhunske predavače među kojima će biti priznati profesori, direktori poznatih kompanija, eminetni predstavnici medijskih kuća…

Prvobitni cilj sportskog foruma Sport Conference 2015 je povezivanje i okupljanje velikog broja ljudi koji dele zajednički interes i ljubav prema sportu. Konferencija je usmerena na stvaranje interakcije između svih onih poslovnih oblasti koje su direktno i indirektno uključene u sport. Sportska Konferencija 2015 svojim posetiocima će ponuditi edukativne i zanimljive panele namenjene pre svega studentima koji su zainteresovani za ove oblasti, interesantne rasprave i priliku da upoznaju sportske mendžere, način funkcionisanja sportskih organizacija i njihovu povezanost sa biznisom i medijima.

Na kraju sportske konferencije, učesnicima će biti dodeljeni sertifikati koji će, bez sumnje biti odlična referenca u vašem CV-ju.

Broj mesta na konferenciji je ograničen.

Prijave za Sport Conference 2015 možete vršiti na slededem linku:

https://docs.google.com/forms/d/1ez3ujzqopTen0aLmfWWhdq7XkDRBJWzj6pIsQhD6snk/viewform

Ukoliko imate neka pitan, obratite nam se na sledećem mail-u: sportconference2015@gmail.com