Почетна / Студенти / Актуелности / Савети и идеје за развој каријере

Савети и идеје за развој каријере

У четвртак, 5.марта 2015. године Центар за развој каријере и саветовање студената у сарадњи са Хеленским привредним друштвом организује скуп на тему: Стицање радног искуства – предуслов за добро позиционирање на тржишту рада у згради Ректората Универзитета у Београду (сала 16) од 13.30 до 15 часова.

На овом скупу имаћете прилику да се упознате са иницијативом Грчке амбасаде и Хеленског привредног удружења да се обезбеди стицање радног искуства за студенте завршних година Правног, Економског, ФОН-а, ФПН-а, Филолошког и Географског факултета у чланицама овог удружења.

Овом приликом ће се представити и компаније које нуде студентима тромесечну праксу и прилику да усаврше своја знања и вештине у конкретном радном окружењу:

  1. AXA Osiguranje
  2. Alpha Bank
  3. Eurobank
  4. Eurofast Global
  5. Hotel Excelsior
  6. Mellon Serbia
  7. Metropol Palace
  8. V+O Communication
  9. Vojvođanska banka

Конкурс је отворен до 10.марта 2015. године и позивамо вас да погледате детаље конкурса на: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/procitajvise?id_vesti=441

Због ограниченог броја места, молимо вас да пријавите своје учешће на мејл: saradnja@razvojkarijere.bg.ac.rs до среде, 4.марта у 15 часова.  Молимо наведите у поруци: име и презиме, факултет, година студија/функција. Обавезно назначите: пријава скуп 05032015.