Početna / Studenti / Aktuelnosti / Saveti i ideje za razvoj karijere

Saveti i ideje za razvoj karijere

U četvrtak, 5.marta 2015. godine Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata u saradnji sa Helenskim privrednim društvom organizuje skup na temu: Sticanje radnog iskustva – preduslov za dobro pozicioniranje na tržištu rada u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu (sala 16) od 13.30 do 15 časova.

Na ovom skupu imaćete priliku da se upoznate sa inicijativom Grčke ambasade i Helenskog privrednog udruženja da se obezbedi sticanje radnog iskustva za studente završnih godina Pravnog, Ekonomskog, FON-a, FPN-a, Filološkog i Geografskog fakulteta u članicama ovog udruženja.

Ovom prilikom će se predstaviti i kompanije koje nude studentima tromesečnu praksu i priliku da usavrše svoja znanja i veštine u konkretnom radnom okruženju:

  1. AXA Osiguranje
  2. Alpha Bank
  3. Eurobank
  4. Eurofast Global
  5. Hotel Excelsior
  6. Mellon Serbia
  7. Metropol Palace
  8. V+O Communication
  9. Vojvođanska banka

Konkurs je otvoren do 10.marta 2015. godine i pozivamo vas da pogledate detalje konkursa na: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/procitajvise?id_vesti=441

Zbog ograničenog broja mesta, molimo vas da prijavite svoje učešće na mejl: saradnja@razvojkarijere.bg.ac.rs do srede, 4.marta u 15 časova.  Molimo navedite u poruci: ime i prezime, fakultet, godina studija/funkcija. Obavezno naznačite: prijava skup 05032015.