Почетна / Студенти / Актуелности / Одржани Дани квалитета на ФОН-у

Одржани Дани квалитета на ФОН-у

У среду и четвртак 15. и 16.04.2015. године, одржани су на Факултету организационих наука први „Дани квалитета“, који су обухватили већи број гостујућих предавања неких од бивших и садашњих студената студијске групе Менаџмент квалитета и стандардизација, као и упознавање и дружење млађих и старијих колега „квалитетлија“.

DSCN5043

О значајности менаџмента квалитета и стандардизације за пословање – о томе да је квалитет наша садашњост, а нарочито будућност, кроз своја искуства и примере својих каријера и тренутних позиција у компанијама, говорили су Тамара Павловић (MarboPepsiCO), Милан Радуловић (BMW-Mini-Honda), Дарко Голубовић (Konsultuj.me), Тамара Особа (Societe Generale), Стефан Комазец (ФОН), Јелена Цице и Милица Секулић (Quality Austria), Иван Прибићевић и Маја Чоловић (TMS CEE) и Јована Стојковић (MEDI Group).

Такође, паралелно са предавањима у амфитеатрима 015 и Б-009, одржано је у сали 210а и гостујуће предавање господина Мирка Гавриловића, директора сертификације у компанији SGS – једној од највећих сертификационих кућа на свету.

DSCN4896

Захваљујемо нашим предавачима, као и свим осталим присутнима – студентима и запосленима ФОН-а, а нарочито свим нашим колегама из претходних генерација “квалитетлија”, који су својим присуством увеличали овај догађај.

Надамо се да су присутни имали прилике да науче нешто ново, да се упознају и друже – у то име, видимо се на наредним Данима квалитета на ФОН-у!