Početna / Studenti / Aktuelnosti / Održani Dani kvaliteta na FON-u

Održani Dani kvaliteta na FON-u

U sredu i četvrtak 15. i 16.04.2015. godine, održani su na Fakultetu organizacionih nauka prvi „Dani kvaliteta“, koji su obuhvatili veći broj gostujućih predavanja nekih od bivših i sadašnjih studenata studijske grupe Menadžment kvaliteta i standardizacija, kao i upoznavanje i druženje mlađih i starijih kolega „kvalitetlija“.

DSCN5043

O značajnosti menadžmenta kvaliteta i standardizacije za poslovanje – o tome da je kvalitet naša sadašnjost, a naročito budućnost, kroz svoja iskustva i primere svojih karijera i trenutnih pozicija u kompanijama, govorili su Tamara Pavlović (MarboPepsiCO), Milan Radulović (BMW-Mini-Honda), Darko Golubović (Konsultuj.me), Tamara Osoba (Societe Generale), Stefan Komazec (FON), Jelena Cice i Milica Sekulić (Quality Austria), Ivan Pribićević i Maja Čolović (TMS CEE) i Jovana Stojković (MEDI Group).

Takođe, paralelno sa predavanjima u amfiteatrima 015 i B-009, održano je u sali 210a i gostujuće predavanje gospodina Mirka Gavrilovića, direktora sertifikacije u kompaniji SGS – jednoj od najvećih sertifikacionih kuća na svetu.

DSCN4896

Zahvaljujemo našim predavačima, kao i svim ostalim prisutnima – studentima i zaposlenima FON-a, a naročito svim našim kolegama iz prethodnih generacija “kvalitetlija”, koji su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj.

Nadamo se da su prisutni imali prilike da nauče nešto novo, da se upoznaju i druže – u to ime, vidimo se na narednim Danima kvaliteta na FON-u!