Почетна / Студенти / Актуелности / Отвoрен конкурс за овогодишњи циклус универзитетске радне праксе БГПРАKСА

Отвoрен конкурс за овогодишњи циклус универзитетске радне праксе БГПРАKСА

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду шесту годину за редом реализује програм циклуса универзитетске радне праксе – БГПРАКСА.

Програм се реализује шесту годину за редом на основу потписаног Протокола о сарадњи између Универзитета у Београду и Градске Управе Града Београда у области организвања и реализовања универзитетске радне праксе студената. У програму Универзитетске радне праксе прве године учествује 17 организационих јединица Градске управе, 8 градских предузећа, 8 градских општина и 9 установа културе града Београда.

Отворено је укупно 166 места на 142 позиција на којима ће студенти завршних година имати прилику да уз подршку непосредно одређених ментора стекну вредно радно искуство. Сви полазници ће по обављеној пракси добити потврду о обављеној пракси. БГПРАKСА ће се ове године реализовати као четворомесечна плаћена пракса почевши од 1.јула 2015. године.

Овогодишњи позив је упућен студентима са 26 факултета Универзитета у Београду и два факултета Универзитета Уметности. На конкурс се могу пријавити заинтересовани студенти завршних година електронским путем, неопходно је приложити скенирану потврду о редовном студирању.

Kонкурс је отворен од 07. до 27. маја 2015.
Пријављивање преко www.razvojkarijere.bg.ac.rs

Untitled attachment 00076