Početna / Studenti / Aktuelnosti / Otvoren konkurs za ovogodišnji ciklus univerzitetske radne prakse BGPRAKSA

Otvoren konkurs za ovogodišnji ciklus univerzitetske radne prakse BGPRAKSA

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu šestu godinu za redom realizuje program ciklusa univerzitetske radne prakse – BGPRAKSA.

Program se realizuje šestu godinu za redom na osnovu potpisanog Protokola o saradnji između Univerziteta u Beogradu i Gradske Uprave Grada Beograda u oblasti organizvanja i realizovanja univerzitetske radne prakse studenata. U programu Univerzitetske radne prakse prve godine učestvuje 17 organizacionih jedinica Gradske uprave, 8 gradskih preduzeća, 8 gradskih opština i 9 ustanova kulture grada Beograda.

Otvoreno je ukupno 166 mesta na 142 pozicija na kojima će studenti završnih godina imati priliku da uz podršku neposredno određenih mentora steknu vredno radno iskustvo. Svi polaznici će po obavljenoj praksi dobiti potvrdu o obavljenoj praksi. BGPRAKSA će se ove godine realizovati kao četvoromesečna plaćena praksa počevši od 1.jula 2015. godine.

Ovogodišnji poziv je upućen studentima sa 26 fakulteta Univerziteta u Beogradu i dva fakulteta Univerziteta Umetnosti. Na konkurs se mogu prijaviti zainteresovani studenti završnih godina elektronskim putem, neophodno je priložiti skeniranu potvrdu o redovnom studiranju.

Konkurs je otvoren od 07. do 27. maja 2015.
Prijavljivanje preko www.razvojkarijere.bg.ac.rs

Untitled attachment 00076