Почетна / Вести насловна страна / Потписана сарадња између ФОН-а и Бамбија

Потписана сарадња између ФОН-а и Бамбија

У просторијама компаније Бамби, данас је потписана једногодишња сарадња између Факултета организационих наука (ФОН) и компаније Бамби са идејом и жељом да заједничким снагама креирају будуће лидере. Уговор о сарадњи озваничен је потписима проф. др Милије Сукновића, декана ФОН-а и генералног директора компаније Бамби, г. Бојана Радуна.

„Потписивање уговора са компанијом Бамби је веома значајно за Факултет организационих наука, пре свега за студенте. Наш циљ је да студенти имају могућност да своја знања прикажу у најуспешнијим компанијама, као и да знања унапреде уз менторство врхунских стручњака,“ изјавио је декан ФОН-а, проф. др Милија Сукновић.

bambifon2

Поред промовисања развоја у области практичног знања, компанија Бамби ће студентима једног од најсавременијег факултета, пружити прилику да своје радно искуство стекну кроз програм пракси унутар компаније, али ће их подржати и током такмичења у решавању студије случаја. Такође, студенти ФОН-а имаће прилике да слушају и предавања од стране стручних кадрова менаџмента компаније Бамби.

„Kако су практично знање и искуство једна од кључних ствари током студија, компанија Бамби ће подржати ФОН током свих важних пројеката. За компанију Бамби је од изузетне важности да подржимо младе таленте и омогућимо им усавршавање у једној од најбољих компанија у Србији,“ истакао је генерални директор компаније Бамби, г. Бојан Радун.