Početna / Vesti naslovna strana / Potpisana saradnja između FON-a i Bambija

Potpisana saradnja između FON-a i Bambija

U prostorijama kompanije Bambi, danas je potpisana jednogodišnja saradnja između Fakulteta organizacionih nauka (FON) i kompanije Bambi sa idejom i željom da zajedničkim snagama kreiraju buduće lidere. Ugovor o saradnji ozvaničen je potpisima prof. dr Milije Suknovića, dekana FON-a i generalnog direktora kompanije Bambi, g. Bojana Raduna.

„Potpisivanje ugovora sa kompanijom Bambi je veoma značajno za Fakultet organizacionih nauka, pre svega za studente. Naš cilj je da studenti imaju mogućnost da svoja znanja prikažu u najuspešnijim kompanijama, kao i da znanja unaprede uz mentorstvo vrhunskih stručnjaka,“ izjavio je dekan FON-a, prof. dr Milija Suknović.

bambifon2

Pored promovisanja razvoja u oblasti praktičnog znanja, kompanija Bambi će studentima jednog od najsavremenijeg fakulteta, pružiti priliku da svoje radno iskustvo steknu kroz program praksi unutar kompanije, ali će ih podržati i tokom takmičenja u rešavanju studije slučaja. Takođe, studenti FON-a imaće prilike da slušaju i predavanja od strane stručnih kadrova menadžmenta kompanije Bambi.

„Kako su praktično znanje i iskustvo jedna od ključnih stvari tokom studija, kompanija Bambi će podržati FON tokom svih važnih projekata. Za kompaniju Bambi je od izuzetne važnosti da podržimo mlade talente i omogućimo im usavršavanje u jednoj od najboljih kompanija u Srbiji,“ istakao je generalni direktor kompanije Bambi, g. Bojan Radun.