Почетна / Вести насловна страна / Још пет дана за пријаву на SYMORG StartUp Day 2016

Још пет дана за пријаву на SYMORG StartUp Day 2016

По први пут ове године конференција Факултета организационих наука – SYMORG – биће обогаћена додатним програмом у виду такмичења за стартапе – SYMORG StartUp Day 2016. Како је 2016. година проглашена Годином предузетништва, свој допринос дајемо тако што пружамо могућност младима из целе Србије који су у фази тестирања или имају готов производ да представе своје пословне идеје пред стручним жиријем и освоје двонедељни боравак у RAINMAKING Loft Berlin, стартап инкубатору у Берлину.

Само такмичење одржаће се 11. јуна на Златибору, а припреме за SYMORG StartUp Day 2016 су у пуном јеку. Из дана у дан добијамо све већу подршку – поред партнера – Rainmaking Loft Berlin и ICT Hub, спонзора – Eurobank Srbija и Telekoma Srbije, као и пријатеља – StartLabs Ventures, Netokracija Srbija, StartIt i Nova Iskra, тиму који нас подржава сада се придружио и NORDEUS, награђивани српски стартап који се бави развојем игара, од којих је најпознатија Top Eleven.

Не пропустите прилику да се пријавите за такмичење SYMORG StartUp Day 2016, представите своју идеју и освојите вредне награде. Рок за пријаву је 24. април, а више информација можете наћи на http://symorg.fon.bg.ac.rs/startupday/.