Početna / Vesti naslovna strana / Još pet dana za prijavu na SYMORG StartUp Day 2016

Još pet dana za prijavu na SYMORG StartUp Day 2016

Po prvi put ove godine konferencija Fakulteta organizacionih nauka – SYMORG – biće obogaćena dodatnim programom u vidu takmičenja za startape – SYMORG StartUp Day 2016. Kako je 2016. godina proglašena Godinom preduzetništva, svoj doprinos dajemo tako što pružamo mogućnost mladima iz cele Srbije koji su u fazi testiranja ili imaju gotov proizvod da predstave svoje poslovne ideje pred stručnim žirijem i osvoje dvonedeljni boravak u RAINMAKING Loft Berlin, startap inkubatoru u Berlinu.

Samo takmičenje održaće se 11. juna na Zlatiboru, a pripreme za SYMORG StartUp Day 2016 su u punom jeku. Iz dana u dan dobijamo sve veću podršku – pored partnera – Rainmaking Loft Berlin i ICT Hub, sponzora – Eurobank Srbija i Telekoma Srbije, kao i prijatelja – StartLabs Ventures, Netokracija Srbija, StartIt i Nova Iskra, timu koji nas podržava sada se pridružio i NORDEUS, nagrađivani srpski startap koji se bavi razvojem igara, od kojih je najpoznatija Top Eleven.

Ne propustite priliku da se prijavite za takmičenje SYMORG StartUp Day 2016, predstavite svoju ideju i osvojite vredne nagrade. Rok za prijavu je 24. april, a više informacija možete naći na http://symorg.fon.bg.ac.rs/startupday/.