Почетна / Вести насловна страна / Тим Србије поделио друго и треће место на међународном такмичењу Ace the Case 2016 у Дубајиу

Тим Србије поделио друго и треће место на међународном такмичењу Ace the Case 2016 у Дубајиу

Студенти Case Study Club-a ФОН-а: Лазар Ђелић, Стефан Игњатовић и Бранислав Бандић и Душан Савић са Економског факултета у Београду поделили су друго и треће место са тимом из Аустралије у финалу међународног такмичења у решавању студије случаја Ace the Case које је организовала ревизорска кућа КМПГ. Тим из Канаде је победио. Такмичење се одржало од 10 до 15. априла у Дубајиу.

kpmg

На такмичењу је учествовало 88 студената из 22 државе. За пласман у финале студенти су решавали две студије случаја три сата на тему дефинисања пословне стратегије за Jumeirah луксузне хотеле. У финалу су радили нову студију случаја исто три сата без употребе Интернета. Тема студије случаја односила се на креирање плана за управљање кризом за Dubai Waterparks. Студенти су бранили своје решење пред стручним жиријем. Честитамо студентима и тиму ментора са ФОН-а на сјајним резултатима и захваљујемо се компанији КМПГ која је сносила трошкове одласка на такмичење и дала подршку у едукацији младих!