Почетна / Вести насловна страна / ФОН доделио годишње захвалнице и признања

ФОН доделио годишње захвалнице и признања

На традиционалној новогодишњој прослави декан ФОН-а, проф. др Милија Сукновић доделио је захвалнице организацијама, компанијама и појединцима за подршку Факултету.

nnp_2602 nnp_2549
Поводом донације за уређење дворишта Факултета, захвалнице су примили Зоран Дробњак, директор јавног предузећа Путеви Србије и Звонко Марковић, директор предузећа Србијааутопут.

За финансијску и стручну подршку Факултету, а посебно за отварање Истраживачко-развојног центра захвалнице су добили Раденко Радан, директор сектора продаје у компанији SAGA; Ђорђе Јовановић, менаџер за кључне купце у компанији Lenovo и Душко Милошевић, регионални технички консултант испред компаније HPE.

rsz_nnp_2613_1

За највећи број остварених студентских пракси у школској 2015/16. години награђени су Ана Радовановић, менаџер људских ресурса у компанији Ringier Axel Springer и испред Градске управе – Града Шапца Немања Пајић, председник Скупштине града.

Декан се захвалио и  представницима Министарства државне управе и локалне самоуправе за успешну реализацију заједничког пројекта „Бебо, добродошла на свет!“. Тим поводом министарка Ана Брнабић угостиће Декана ФОН-а и биће јој лично уручена захвалница.

Захвалница за дугогодишњу успешну сарадњу и извештавање о Факултету отишла је у руке  Наталије Синановић, новинарке Радио – телевизије Србије, док је за подршку у организацији специјалних догађаја захвалницу добио Десимир Поповић , директор Хотела М.

rsz_nnp_2621

Признање школама за постигнуте високе резултате ученика на пријемном испиту уручио је доц. др Александар Ђоковић, продекан за наставу и то Биљани Дачић, директорки Гимназије у Крушевцу и Гордани Михајловић директорки IV Београдске гимназије.