Početna / Vesti naslovna strana / FON dodelio godišnje zahvalnice i priznanja

FON dodelio godišnje zahvalnice i priznanja

Na tradicionalnoj novogodišnjoj proslavi dekan FON-a, prof. dr Milija Suknović dodelio je zahvalnice organizacijama, kompanijama i pojedincima za podršku Fakultetu.

nnp_2602 nnp_2549
Povodom donacije za uređenje dvorišta Fakulteta, zahvalnice su primili Zoran Drobnjak, direktor javnog preduzeća Putevi Srbije i Zvonko Marković, direktor preduzeća Srbijaautoput.

Za finansijsku i stručnu podršku Fakultetu, a posebno za otvaranje Istraživačko-razvojnog centra zahvalnice su dobili Radenko Radan, direktor sektora prodaje u kompaniji SAGA; Đorđe Jovanović, menadžer za ključne kupce u kompaniji Lenovo i Duško Milošević, regionalni tehnički konsultant ispred kompanije HPE.

rsz_nnp_2613_1

Za najveći broj ostvarenih studentskih praksi u školskoj 2015/16. godini nagrađeni su Ana Radovanović, menadžer ljudskih resursa u kompaniji Ringier Axel Springer i ispred Gradske uprave – Grada Šapca Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada.

Dekan se zahvalio i  predstavnicima Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave za uspešnu realizaciju zajedničkog projekta „Bebo, dobrodošla na svet!“. Tim povodom ministarka Ana Brnabić ugostiće Dekana FON-a i biće joj lično uručena zahvalnica.

Zahvalnica za dugogodišnju uspešnu saradnju i izveštavanje o Fakultetu otišla je u ruke  Natalije Sinanović, novinarke Radio – televizije Srbije, dok je za podršku u organizaciji specijalnih događaja zahvalnicu dobio Desimir Popović , direktor Hotela M.

rsz_nnp_2621

Priznanje školama za postignute visoke rezultate učenika na prijemnom ispitu uručio je doc. dr Aleksandar Đoković, prodekan za nastavu i to Biljani Dačić, direktorki Gimnazije u Kruševcu i Gordani Mihajlović direktorki IV Beogradske gimnazije.