Почетна / Студенти / Актуелности / Конкурс за објављивање праксе на Витез Фест-у

Конкурс за објављивање праксе на Витез Фест-у

Краљевски Ред Витезова позива младе људе витешког духа, племићког понашања и снажне вере у витештво у култури, уметности и спорту, да се придруже Фестивалу витештва са најдужом традицијом – Витез ФЕСТ-у, 2017 (8 – 9. април, Калемегдан).

„Витез Фест“ је мултимедијални витешки фестивал који се, у сарадњи са градом Београдом, Београдском тврђавом, Туристичком организацијом Србије и Туристичком организацијом Београда, а са благословом Његове Светости Патријарха српског Иринеја, под покровитељством Њ.К.В. Кнегиње Линде Карађорђевић, одржава на велики празник деце – Врбицу / Цвети на Београдској Тврђави. Под слоганом: „КЛИНЦИ И КЛИНЦЕЗЕ, ПОСТАНИТЕ ПРИНЧЕВИ И ПРИНЦЕЗЕ!“, оживљава праву модерну интерактивну бајку. Витезови, племкиње, принчеви и принцезе  у средњовековним одорама, на простору витешког  Београда из 15. века, многобројним посетиоцима, туристима, медијима представиће Србију у новом руху – као земљу витештва у свим сегментима друштва.

Тражимо витезове, племкиње, принчеве, принцезе који ће веродостојно представљати витешку Србију деспота Стефана Лазаревића и оправдати поверење и покровитељство кнегиње Линде Карађорђевић и њених синова принчева Ђорђа и Михајла.

Пракса се може обављати у следећим секторима:

  1. Сектор програма
  2. Сектор продукције
  3. Сектор маркетинга
  4. Сектор администрације

Трајање ангажовања: 23.01.- 10.04.

Kампања: Асистирање у ПР-у, изради апликације, менаџменту организације, аудио и видео продукцији, сценографији, костимографији, новинарству, промоцији на интернету преко друштвених мрежа и по одређеним локацијама у граду, волонтери у одежди Витез Феста (брендиране мајице, витешки костими, племићке одоре, фотографисање и комуницирање са децом, туристима и пролазницима, дељење флајера, позирање и сл)

На самом фестивалу: Асистирање у свим секторима фестивала (ПР, новинарство, дочек и координација учесника и сарадника, комуникација и размена информација и новости са посетиоцима)

Сви практиканти ће добити Сертификат.

Начин пријаве: Краћу биографију (са фотографијом) послати на мејл адресу: marinovic.minja@fon.bg.ac.rs. Молимо да у пријави наведете слободно време које можете посветити фестивалу (на дневном нивоу, физички и онлајн).

У нади, вери и љубави да ћемо се сабрати око овог витешког пројекта, желимо вам витешку добродошлицу!

Витез фест на Facebook-у

Сајт Витез Феста

Сајт Краљевског Реда Витезова