Почетна / Вести насловна страна / Студенти Case Study Club-а освојили прво место у финалу националног такмичења Ace the Case 2017

Студенти Case Study Club-а освојили прво место у финалу националног такмичења Ace the Case 2017

Студенти Case Study Club-а ФОН-а: Растко Дамњановић и Тања Илић, Душан Брујић са Факултета за економију, финансије и администрацију и Лада Филиповић са Правног факултета у Београду освојили су прво место у финалу националног такмичења у решавању пословне студије случаја Ace the Case које је организовала ревизорска и консултантска кућа КПМГ. Такмичење се одржало од 1. до 3. марта 2017. године у Београду.

Такмичење, које је постало традиционално и које сваке године окупља најбоље студенте завршних година основних и мастер студија факултета у Србији, пружа учесницима јединствену прилику да сарађују са стручњацима једне од најеминентнијих светских компанија у области ревизије и консалтинга.

На такмичењу је учествовало 20 студената са различитих факултета у Србији. За пласман у финале студенти су решавали студију случаја три сата на тему креирања плана за управљање кризном ситуацијом за Dubai Parks and Resorts. Студенти су бранили своје решење пред стручним жиријем сачињеним од запослених у КПМГ-у.

Честитамо победничком тиму на сјајном резултату и захваљујемо се компанији КПМГ за организацију такмичења Ace the Case и подршку едукације младих!