Početna / Vesti naslovna strana / Studenti Case Study Club-a osvojili prvo mesto u finalu nacionalnog takmičenja Ace the Case 2017

Studenti Case Study Club-a osvojili prvo mesto u finalu nacionalnog takmičenja Ace the Case 2017

Studenti Case Study Club-a FON-a: Rastko Damnjanović i Tanja Ilić, Dušan Brujić sa Fakulteta za ekonomiju, finansije i administraciju i Lada Filipović sa Pravnog fakulteta u Beogradu osvojili su prvo mesto u finalu nacionalnog takmičenja u rešavanju poslovne studije slučaja Ace the Case koje je organizovala revizorska i konsultantska kuća KPMG. Takmičenje se održalo od 1. do 3. marta 2017. godine u Beogradu.

Takmičenje, koje je postalo tradicionalno i koje svake godine okuplja najbolje studente završnih godina osnovnih i master studija fakulteta u Srbiji, pruža učesnicima jedinstvenu priliku da sarađuju sa stručnjacima jedne od najeminentnijih svetskih kompanija u oblasti revizije i konsaltinga.

Na takmičenju je učestvovalo 20 studenata sa različitih fakulteta u Srbiji. Za plasman u finale studenti su rešavali studiju slučaja tri sata na temu kreiranja plana za upravljanje kriznom situacijom za Dubai Parks and Resorts. Studenti su branili svoje rešenje pred stručnim žirijem sačinjenim od zaposlenih u KPMG-u.

Čestitamo pobedničkom timu na sjajnom rezultatu i zahvaljujemo se kompaniji KPMG za organizaciju takmičenja Ace the Case i podršku edukacije mladih!