Почетна / Студенти / Актуелности / Дани праксе – први корак ка успешној каријери

Дани праксе – први корак ка успешној каријери

Не пропустите јубиларни, пети по реду, пројекат Дани праксе 8. и 9. маја у организацији Савеза студената Факултета организационих наука, који представља идеалну прилику за стручно усавршавање и намењен је свим студентима Београдског универзитета који су у потрази за праксом. Дане праксе ће ове године чинити четири целине, а то су сајам компанија, CV клиника, панел дискусија и такмичење.

Сајам компанија ће се одржати 8. и 9. маја у холу Факултета организационих наука, где ће студенти моћи да се упознају са водећим компанијама, које ће представити своје програме пракси и детаљније говорити о стицању радног искуства. У оквиру сајма представиће нам се компаније из различитих сфера пословања, а неке од њих су: ComTrade, Eurobank, NetCast, Sitel, Nelt, Generali, Wiener Städtische, MSG Global, Nestle, McCann Erickson, FSD d.o.o., MK Group, Delta Holding, S&T, STADA IT Solutions, P&G…

У склопу пројекта студенти ће имати прилику да посете и CV клинику, где ће на лицу места моћи да се посаветују са стручњацима из области људских ресурса и добију смернице за унапређење свог CV-а.

Панел дискусија на тему ‚‚Пракса – први корак ка успешној каријери”, одржаће се 8. маја са почетком у 18 часова где ће делегати имати прилику да се боље упознају са значајем пракси за будући рад. Пријаве за панел можете наћи на ЛИНКУ.

Током такмичарског дела студенти ће имати имати прилику да присуствују едукативним радионицама, а затим ће стечено знање применити на различитим тестовима селекције и тиме обезбедити себи праксу, тренинг или посету једној од водећих компанија. У оквиру такмичења ће учествовати компаније Sitel, NetCast и Nelt, а пријаве су отворене на ЛИНКУ.
Понесите свој CV и искористи шансу да закорачите ка успеху!
Можете нас пратити и на нашој Facebook stranici.