Почетна / Студенти / Актуелности / Једанаести циклус програма KАДАР ДА БУДЕМ KАДАР

Једанаести циклус програма KАДАР ДА БУДЕМ KАДАР

Са задовољством Вас обавештавамо да Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду организује за студенте завршних година и дипломце Универзитета у Београду програм „Kадар да будем кадар“.

Програм «Kадар да будем кадар» представља серију тренинга које ће водити стручњаци из области људских ресурса, а с циљем унапређења вештина младих дипломаца и студената који желе да побољшају своје шансе на тржишту рада.

До сада је успешно реализовано десет циклуса тренинга, први у децембру 2010. године. Једанаести циклус тренинга је планиран за период од 15. до 24. маја 2017. године и биће посвећен следећим темама: Тимски рад, Kомуникационе вештине и конфликти, Презентационе вештине, Лична ефикасност и постављање циљева и радионица „Покрени се“.

Планирано је да програм похађа 30 високо мотивисаних младих људи, студената и дипломаца Универзитета у Београду, који ће по окончању програма добити јединствени сертификат о похађању тренинга. Више информација и формулар за пријављивање налазе се на линку: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/kdbk-2017-maj