Početna / Studenti / Aktuelnosti / Jedanaesti ciklus programa KADAR DA BUDEM KADAR

Jedanaesti ciklus programa KADAR DA BUDEM KADAR

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje za studente završnih godina i diplomce Univerziteta u Beogradu program „Kadar da budem kadar“.

Program «Kadar da budem kadar» predstavlja seriju treninga koje će voditi stručnjaci iz oblasti ljudskih resursa, a s ciljem unapređenja veština mladih diplomaca i studenata koji žele da poboljšaju svoje šanse na tržištu rada.

Do sada je uspešno realizovano deset ciklusa treninga, prvi u decembru 2010. godine. Jedanaesti ciklus treninga je planiran za period od 15. do 24. maja 2017. godine i biće posvećen sledećim temama: Timski rad, Komunikacione veštine i konflikti, Prezentacione veštine, Lična efikasnost i postavljanje ciljeva i radionica „Pokreni se“.

Planirano je da program pohađa 30 visoko motivisanih mladih ljudi, studenata i diplomaca Univerziteta u Beogradu, koji će po okončanju programa dobiti jedinstveni sertifikat o pohađanju treninga. Više informacija i formular za prijavljivanje nalaze se na linku: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/kdbk-2017-maj