Почетна / Студенти / Актуелности / Пријави се за једанаести Open IT Конференција која те практично учи

Пријави се за једанаести Open IT Конференција која те практично учи

Једанаести Оpen IT који организује највећа међународна студентска организација АИЕСЕЦ одржаће се 12, 13, 14. и 15. маја у сарадњи са Факултетом организационих наука. Конференција ће ове године угостити 250 делегата и преко 10 водећих компанија у ИТ-у и сродним областима. Покриће теме као што су лидерство у информационим технологијама, значај технологија и иновација за решавање друштвених проблема незапослености, одлив мозгова и апатија код младих. Овом конференцијом желимо да покренемо иницијативу код младих и да им приближимо њихову будућу професију.

Студенти, у зависности од њиховог интересовања и факултетског усмерења, могу да се одлуче за једну од следећих тема којој ће присуствовати на конференцији: ИТ менаџмент, вештачка интелигенција, wеб дизајн, људски ресурси, развој пословања или дигитални маркетинг.

Знање које ће студенти стећи током ове конференције из неких од ових области је намењено да им помогне да уграбе прилику која би могла бити њихов наредни велики корак у каријери – пракса у иностранству, пракса у компанији или покретање сопственог бизниса.

На конференцији ћете добити могућност да сазнате које се прилике нашим студентима нуде у иностранству, било то решавање једног од друштвених проблема, рада у стартапу или глобалној корпорацији у области ИТ-а, маркетинга, људских ресурса, wеб дизајна и продаје.

AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 125 земаља света, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.

Пројекат је отворен за све студенте Београдског универзитета, а пријаве за једанаести Open IT можете наћи на линку ОВДЕ.

Такође нас пратите на нашој Facebook страници.