Почетна / Вести насловна страна / Посета партнерском Универзитету у Сплиту

Посета партнерском Универзитету у Сплиту

Делегација са Факултета организационих наука била је у првој студијској посети Економском факултету у Сплиту, поводом реализације пројектних активности на другом радном пакету Erasmus+ пројекта Financial management, Accounting and Controlling curricula development for capacity building of public administartion – FINAC, у периоду од 18. до 22. јуна .

Након уводне речи координатора пројекта проф. др Слађане Бенковић, лидера пројекта проф. др Иване Билић, проректорке Универзитета у Београду проф. др Иванке Поповић и декана Економског факултета у Сплиту проф. др Маје Фредотовић, предавање је одржао проф. др  Роберт Фаф са Kвинсленд универзитета из Аустралије, на тему „Pitching Research“ (биографија професора је доступна на следећем линку  https://www.business.uq.edu.au/staff/robert-faff).

viber-image1

Прилику да презентују досадашње резултате, трећег дана трајања посете, имали су Јелена Петров (Регионална агенција – RERA), као и Kрешимир Будиша (UNY Consulting). Досадашњи рад на пројекту је оцењен изузетно добро, а у плану је наставак активности и студијских посета у циљу преношења најбољих искустава учесника из региона.

Главни циљ FINAC пројекта је допринос високом образовању кроз развој нових мастер програма у Србији и Албанији у области буџетирања, финансијског менаџмента, рачуноводства и контроле у јавној управи. Активности су подељене на седам радних пакета, а више о пројекту можете сазнати на следећем линку: http://www.finac.org.rs/site/index.

viber-image2