Почетна / Студенти / Актуелности / Наградни конкурс компаније FCA Srbija за иновације намењен и студентима ФОН-а

Наградни конкурс компаније FCA Srbija за иновације намењен и студентима ФОН-а

Компанија FCA Srbija покреће наградни конкурс за иновације, намењен миленијалцима, под називом ”I AM FCA – Innovation Award For Millennials” на тему „Аутомобил твоје будућности“.

Компанија FCA Srbija покренула је наградни конкурс намењен студентима, на коме жели да чује мишљење миленијумске генерације, и да награди иновативне идеје о аутомобилима у будућности. Конкурс је део глобалне иницијативе, ”I AM FCA – Innovation Award For Millennials”, која се већ годинама успешно спроводи у Италији, а од данас могућност имају и студенти основних и мастер студија Факултета организационих наука и Економског факултета у Београду и Економског факултета у Крагујевцу да учествују попуњавањем формулара на сајту http://www.fiatsrbija.rs/i-am-fca/.

Први задатак за студенте у Србији, који се пријаве, јесу одговори на четири  питања – како виде промоцију нових технологија FCA фрупације, какав би аутомобил будућности они желели, улогу аутомобила у друштвеном и дигиталном животу миленијалаца и на који би начин они заједно са FCA групацијом унапредили аутомобил будућности. Након ове фазе, процес селекције се наставља уз помоћ стручног жирија (Innovation board), да би дванаест финалиста добило могућност да своје идеје додатно разради у форми кратких видео презентација.  У самом финалу шест победничких идеја, вреднованих на основу њихове оригиналности, изводљивости и одрживости, биће награђено и посебно представљено.

Финалисти ће бити награђени на завршној церемонији, у фабрици FCA Srbija у Крагујевцу, која ће бити организована на пролеће 2018. године. Главне награде су шестомесечне праксе у компанији FCA Srbija, коришћење возила FIAT 500L са покривеним трошком горива и учешће на манифестацији „Jeep off road days“ у организацији компаније FCA Srbija.

Пријаве за наградни конкурс компаније FCA Srbija за миленијалце биће отворене до 20. јануара 2018. године.