Почетна / Вести насловна страна / Такмичење за студенте и постдипломце: Cashless Case Challenge 2017

Такмичење за студенте и постдипломце: Cashless Case Challenge 2017

Cashless Case Challenge је студентско такмичење за најбоље идеје које могу да допринесу развоју безготовинског друштва у Србији.

Уводно предавање ће одржати министар финансија, др Душан Вујовић, директор компаније Mastercard за тржишта Балкана, Артур Туремка и председник УО Societe Generale банке и председавајући Савеза за фер конкуренцију, Горан Питић.

Позивамо све заинтересоване студенте Факултета организационих наука и других факултета и виших школа у Србији да се прикључе и дођу у понедељак, 6. новембра 2017. године у 19:00  на Факултет организационих наука, у амфитеатар Б103, где ће се одржати уводно предавање на којем ће бити званично представљено и лансирно такмичење за студенте и постдипломце Cashless Case Challenge 2017.

Право учешћа у такмичењу имају сви заинтересовани студенти завршних година основних студија и постдипломци свих факултета и виших школа у Србији, а главна награда за победнички тим је плаћена пракса и стручно усавршавање у компанији Mastercard, Societe Generale банци и NALED-у у трајању од 6 месеци.

Такмичари треба да предложе практична решења и активности које могу да се спроведу на нивоу државе, као кораци ка успостављању безготовинског друштва, тачније система у којем се мање користи кеш а више безготовинска плаћања, било да се ради о платним картицама, е-банкинг и м-банкинг платформама, електронском новцу или другим алтернативама.

Студенстко такмичење покрећу NALED и Министарство финансија уз подршку компаније Mastercard и Societe Generale банке и у сарадњи са Факултетом организационих наука и студентском менаџмент консалтинг организацијом Case Study Club.

Више информација о такмичењу: http://uzmiracun.rs/cashlesscase