Почетна / Вести насловна страна / ФОН доделио годишње захвалнице и признања

ФОН доделио годишње захвалнице и признања

На традиционалној новогодишњој прослави декан ФОН-а, проф. др Милија Сукновић доделио је захвалнице најбољим студентима и компанијама које су пружиле подршку Факултету, као  и признања школама за високе резултате ученика на пријемном испиту.За постигнуте високе резултате на домаћим и међународним такмичењима у решавању студије случаја током претходне школске године, захвалнице су примили: Немања Јевтовић, Растко Дамњановић, Немања Личинић и Настасија Ђурић Јанковић, док су за високе резултате у спорту, захвалнице примили Стефан Ћирић и Никола Цветковић.

За стварање бољих услова студирања кроз финансијску и стручну подршку Факултету награде су примили Дарко Вуковић, директор сектора економско – финансијских послова компаније Elixir Grupe, Јелена Срибар Executive HR director испред Societe Generale Bankе, Јелена Ружичић, Business Development Manager у компанији Microsoft, Дејан Филиповић, шеф Службе за пословна решења за државну управу у име компаније Телеком.

dsc_0187

За највећи број остварених студентских пракси у школској 2016/17. години награђени су Татјана Вукић, председника Надзорног одбора у  Дунав осигурању и Весну Лазаревић, заменик градоначелника Испред Градске управе – Града Крушевца.

Признање школама за постигнуте високе резултате ученика на пријемном испиту уручио је  доц. др Александар Ђоковић, продекан за наставу и то Славици Марковић директорки I Крагујевачке гимназије и Испред III Београдске гимназије признање је преузео Миленко Мацура, директор.

dsc_0202