Početna / Vesti naslovna strana / FON dodelio godišnje zahvalnice i priznanja

FON dodelio godišnje zahvalnice i priznanja

Na tradicionalnoj novogodišnjoj proslavi dekan FON-a, prof. dr Milija Suknović dodelio je zahvalnice najboljim studentima i kompanijama koje su pružile podršku Fakultetu, kao  i priznanja školama za visoke rezultate učenika na prijemnom ispitu.Za postignute visoke rezultate na domaćim i međunarodnim takmičenjima u rešavanju studije slučaja tokom prethodne školske godine, zahvalnice su primili: Nemanja Jevtović, Rastko Damnjanović, Nemanja Ličinić i Nastasija Đurić Janković, dok su za visoke rezultate u sportu, zahvalnice primili Stefan Ćirić i Nikola Cvetković.

Za stvaranje boljih uslova studiranja kroz finansijsku i stručnu podršku Fakultetu nagrade su primili Darko Vuković, direktor sektora ekonomsko – finansijskih poslova kompanije Elixir Grupe, Jelena Sribar Executive HR director ispred Societe Generale Banke, Jelena Ružičić, Business Development Manager u kompaniji Microsoft, Dejan Filipović, šef Službe za poslovna rešenja za državnu upravu u ime kompanije Telekom.

dsc_0187

Za najveći broj ostvarenih studentskih praksi u školskoj 2016/17. godini nagrađeni su Tatjana Vukić, predsednika Nadzornog odbora u  Dunav osiguranju i Vesnu Lazarević, zamenik gradonačelnika Ispred Gradske uprave – Grada Kruševca.

Priznanje školama za postignute visoke rezultate učenika na prijemnom ispitu uručio je  doc. dr Aleksandar Đoković, prodekan za nastavu i to Slavici Marković direktorki I Kragujevačke gimnazije i Ispred III Beogradske gimnazije priznanje je preuzeo Milenko Macura, direktor.

dsc_0202