Почетна / Студенти / Актуелности / ФОНИС – Студенти студентима

ФОНИС – Студенти студентима

Ако желите да закорачите у свет информационих технологија, упознате се са најновијим трендовима у овој индустрији, стекнете нова знања или проширите постојећа, Удружење студената информатике ФОНИС вам позивом на учешће у пројекту “Студенти студентима” пружа ову јединствену прилику. Једанаест бесплатних, едукативних курсева које овај пројекат обухвата, одржаће се на Факултету организационих наука у периоду од 11. до 15. децембра.“Студенти студентима” представља одличну прилику младима да улажу у себе и своја знања из ИТ области. У оквиру овог пројекта, студенти са већим искуством током интерактивних радионица преносе своја знања из различитих области информационих технологија.

Пројекат је чувен по својој јединственој структури и непосредној атмосфери у којој се студенти подстичу да без устручавања комуницирају са својим предавачима што убрзава процес усвајања градива из жељених области.

За било који од понуђених курсева се можете пријавити до четвртка, 7. децембра, када се пријаве i затварају. Зато пожурите и не пропустите прилику!

Листу свих курсева и детаљни опис. као и линк за пријаву можете пронаћи на сајту.