Почетна / Вести насловна страна / Факултет организационих наука почасни члан Националне алијансе за локални економски развој (НАЛЕД)

Факултет организационих наука почасни члан Националне алијансе за локални економски развој (НАЛЕД)

У уторак, 27. марта 2018. године Факултет организационих наука Универзитета у Београду постао је почасни члан Националне алијансе за локални економски развој (НАЛЕД). Уговор о сарадњи, у просторијама НАЛЕД-а, потписали су проф. др Милија Сукновић, декан Факултета организационих наука Универзитета у Београду и извршна директорка Националне алијансе за локални економски развој, Виолета Јовановић.

Уговор је потписан на линији досадашње сарадње, а са циљем заједничког рада на стварању повољног пословног окружења у Србији.

Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД) је независно, непрофитно и нестраначко удружење компанија, општина и организација цивилног друштва које раде заједно на стварању бољих услова за живот и рад у Србији. Од оснивања 2006. године до данас, НАЛЕД је израстао у највећу приватно-јавну асоцијацију. НАЛЕД окупља готово 280 чланова, а мрежу партнера чини више од 100 државних институција и међународних организација.

img_9394