Početna / Vesti naslovna strana / Fakultet organizacionih nauka počasni član Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED)

Fakultet organizacionih nauka počasni član Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED)

U utorak, 27. marta 2018. godine Fakultet organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu postao je počasni član Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED). Ugovor o saradnji, u prostorijama NALED-a, potpisali su prof. dr Milija Suknović, dekan Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu i izvršna direktorka Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj, Violeta Jovanović.

Ugovor je potpisan na liniji dosadašnje saradnje, a sa ciljem zajedničkog rada na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u Srbiji.

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) je nezavisno, neprofitno i nestranačko udruženje kompanija, opština i organizacija civilnog društva koje rade zajedno na stvaranju boljih uslova za život i rad u Srbiji. Od osnivanja 2006. godine do danas, NALED je izrastao u najveću privatno-javnu asocijaciju. NALED okuplja gotovo 280 članova, a mrežu partnera čini više od 100 državnih institucija i međunarodnih organizacija.

img_9394