Početna / Vesti naslovna strana / Studenti FON-a pobednici regionalnog takmičenja u rešavanju studije slučaja u Sloveniji

Studenti FON-a pobednici regionalnog takmičenja u rešavanju studije slučaja u Sloveniji

Studenti Case Study Club FON-a: Ana Jaćimović, Marina Krak, Jelena Popović i Luka Delić osvojili su prvo mesto na regionalnom takmičenju u rešavanju poslovne studije slučaja u Sloveniji. Takmičenje se organizivalo u okviru 37. međunarodne konferencije o razvoju organizacionih nauka u organizaciji FON-a iz Kranja u periodu od 19. do 21. marta 2018. godine.

Studenti su rešavali studiju slučaja za kompaniju GS1 koja se bavi primenom standarda i pružanja usluga radi optimizacije efikasnosti operacija u lancu snabdevanja. Njihov zadatak je bio podizanje svesti o brendu kod mladih, kao i da osmisle načine na koje mogu da ih edukuju o primeni standarda i tehnologije koje GS1 ima u svom portfoliu. Pobedničko rešenje obuhvatilo je dve strategije. Prva strategija bila je da kompanija uspostavi saradnju sa habovima u Holandiji, dok se druga strategija odnosila na edukaciju uz primenu kampanje odnosa s javnošću u Sloveniji. Čestitamo studentima na sjajnom rezultatu!