Почетна / Вести насловна страна / Студенти ФОН-а победом на регионалном финалу L’Oréal Brandstorm у решавању студије случаја обезбедили пласман се на светско финале у Паризу

Студенти ФОН-а победом на регионалном финалу L’Oréal Brandstorm у решавању студије случаја обезбедили пласман се на светско финале у Паризу

Студенти Case Study Club ФОН-а: Ана Јаћимовић, Богдан Раденковић и Александра Џинчић, који су чинили тим The Charmers под ментроством проф. др Весне Дамњановић, победили су на регионалном финалу такмичења L’Oréal Brandstorm које је одржано 28. марта у Загребу. Студенти су својим иновативним дигиталним решењем и унапређењем задовољства корисника представили како би изгледао L’oreal Professional салон будућности. Они су  победили преосталих девет тимова из Хрватске и Србије, чиме су се пласирали на светско финале такмичења L’Oréal Brandstorm, које ће се одржати 17. маја ове године у Паризу.

Са већ 26 година дугом традицијом, наградним фондом од 30.000 еура и учесницима из 60 земаља света, L’Oréal Brandstorm je једно од највећих светских студентских такмичења из области маркетинга.

Тиму The Charmers, који ће у финалу у Паризу представљати регион Adria-Balkan, желимо пуно среће и уједно им честитамо на резултату који су остварили!