Почетна / Вести насловна страна / Студенти и дипломци Факултета организационих наука и Економског факултета доводе највећег светског бренд експерта у Београд

Студенти и дипломци Факултета организационих наука и Економског факултета доводе највећег светског бренд експерта у Београд

Примењујући градиво које су научили на факултетима, бивши и тренутни студенти Факултета организационих наука и Економског факултета, доводе највећег светског бренд експерта у Београд 12. маја 2018. године на “АРК регионални симпозијум о брендирању,

”Знање које можеш да искористиш“ слоган је првог симпозијума који организује Удружење “Бренд Стручњака”, основано од стране студената ФОН-а, Душана Ташина и Тијане Стаменковић, и студенткиње Миљане Никодијевић, са Економског факултета, са мисијом да покаже младим људима, преко пројеката које реализује, да није потребно напустити земљу да би се радило по светским стандардима и спречити одлазак квалитетних људи, тако што ће им дати простор да надмашe свет одавде.

Са великим задовољством обавештавамо да је говорник симпозијума највећи светски бренд експерт, Мартин Линдстром.

martin-lindstrom

Мартин Линдстром је аутор седам светских бестселера из области брендирања, међу првих 30 најмоћнијих људи на Форбсовој листи, а уједно и поштован од стране клијената и брендова као експерт који специфичним талентом бизнис проблеме претвара у добитке. Консултант је компаније LEGO од своје дванаесте године, а Microsoft, Uniliver, Toshiba, Disney и American Express су само неки брендови на којима је оставио траг и својим знањем трансформисао њихово пословање.

На овом интерактивном догађају, делегате ће кроз четири динамична блока предавања водити лично Линдстром и то кроз јединствен процес који је годинама брусио, усавршавао и успешно примењивао у пракси. Током 8 сати, делегати ће имати ексклузивно право да тај процес изуче, разговарају лично са Мартином и добију савете како да унапреде своје пословање. Делегатима ће бити омогућено и да пошаљу своје пословне проблеме или студије случаја пре догађаја како би Линдстром неке од њих одабрао и на самом догађају обрадио. Мартин ово знање обично дели у оквиру интерних семинара, стога је АРК јединствена прилика да регион упије знање које нуди. Најавио је и да ће поделити са нама резултат глобалног етнографског истраживања о културама међу којим се налази и профил наше културе.

org-tim

Чланови организационог тима су: Аница Лапчевић, Милица Ђотуновић, Бојана Андрић, Тијана Стаменковић, Душан Ташин и Миљана Никодијевић.

Реализацији пројекта су допринели студенткиња Ива Кујунџић као сликарка и илустраторка и дипломац Александра Ђоковић која ће наступити као вокални солиста и отпевати ауторску композицију “Лондон блуес” на догађају и студент Ћирковић Никола као фотограф.

Факултет организационих наука Универзитета у Београду је овај пројекат подржао као пријатељ пројекта, својих дипломаца и студената и позива све студенте, професоре, компаније и стручну јавност да учине исто.

О догађају се детаљније можете информисати на www.arksymposium.com.