Početna / Vesti naslovna strana / Studenti i diplomci Fakulteta organizacionih nauka i Ekonomskog fakulteta dovode najvećeg svetskog brend eksperta u Beograd

Studenti i diplomci Fakulteta organizacionih nauka i Ekonomskog fakulteta dovode najvećeg svetskog brend eksperta u Beograd

Primenjujući gradivo koje su naučili na fakultetima, bivši i trenutni studenti Fakulteta organizacionih nauka i Ekonomskog fakulteta, dovode najvećeg svetskog brend eksperta u Beograd 12. maja 2018. godine na “ARK regionalni simpozijum o brendiranju,

”Znanje koje možeš da iskoristiš“ slogan je prvog simpozijuma koji organizuje Udruženje “Brend Stručnjaka”, osnovano od strane studenata FON-a, Dušana Tašina i Tijane Stamenković, i studentkinje Miljane Nikodijević, sa Ekonomskog fakulteta, sa misijom da pokaže mladim ljudima, preko projekata koje realizuje, da nije potrebno napustiti zemlju da bi se radilo po svetskim standardima i sprečiti odlazak kvalitetnih ljudi, tako što će im dati prostor da nadmaše svet odavde.

Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo da je govornik simpozijuma najveći svetski brend ekspert, Martin Lindstrom.

martin-lindstrom

Martin Lindstrom je autor sedam svetskih bestselera iz oblasti brendiranja, među prvih 30 najmoćnijih ljudi na Forbsovoj listi, a ujedno i poštovan od strane klijenata i brendova kao ekspert koji specifičnim talentom biznis probleme pretvara u dobitke. Konsultant je kompanije LEGO od svoje dvanaeste godine, a Microsoft, Uniliver, Toshiba, Disney i American Express su samo neki brendovi na kojima je ostavio trag i svojim znanjem transformisao njihovo poslovanje.

Na ovom interaktivnom događaju, delegate će kroz četiri dinamična bloka predavanja voditi lično Lindstrom i to kroz jedinstven proces koji je godinama brusio, usavršavao i uspešno primenjivao u praksi. Tokom 8 sati, delegati će imati ekskluzivno pravo da taj proces izuče, razgovaraju lično sa Martinom i dobiju savete kako da unaprede svoje poslovanje. Delegatima će biti omogućeno i da pošalju svoje poslovne probleme ili studije slučaja pre događaja kako bi Lindstrom neke od njih odabrao i na samom događaju obradio. Martin ovo znanje obično deli u okviru internih seminara, stoga je ARK jedinstvena prilika da region upije znanje koje nudi. Najavio je i da će podeliti sa nama rezultat globalnog etnografskog istraživanja o kulturama među kojim se nalazi i profil naše kulture.

org-tim

Članovi organizacionog tima su: Anica Lapčević, Milica Đotunović, Bojana Andrić, Tijana Stamenković, Dušan Tašin i Miljana Nikodijević.

Realizaciji projekta su doprineli studentkinja Iva Kujundžić kao slikarka i ilustratorka i diplomac Aleksandra Đoković koja će nastupiti kao vokalni solista i otpevati autorsku kompoziciju “London blues” na događaju i student Ćirković Nikola kao fotograf.

Fakultet organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu je ovaj projekat podržao kao prijatelj projekta, svojih diplomaca i studenata i poziva sve studente, profesore, kompanije i stručnu javnost da učine isto.

O događaju se detaljnije možete informisati na www.arksymposium.com.