Почетна / Вести насловна страна / Студенткиње ФОН-а победнице светског такмичења у решавању студије случаја за компанију Unilever у Лондону

Студенткиње ФОН-а победнице светског такмичења у решавању студије случаја за компанију Unilever у Лондону

Студенткиње Case Study Club-а Факултета организационих наука: Kристина Ракуљ, Вања Попов и Миља Радосављевић, под менторством проф. др Весне Дамњановић и Ање Kопривице, победиле су на светском такмичењу Future leaders league у Лондону, 20. априла 2018. године.

Студенткиње ФОН-а су решавале студију случаја за компанију Unilever и познате брендове детерџената: Omo, Persil i Skip у оквиру корпортивног концепта Dirt is Good. Задаци две студије случаја су били: да се смањи потрошња пластике и унапреди друштвено одговорни концепт компаније, као и да се предложи нови пословни модел који ће одговарати трендовима дигитализације и изазовима нових потрошача.

На такмичењу је учествовало 54.000 студената из целог света. Студенти ФОН-а похваљени су од топ менаџмента компаније Unilever за креативно решење које је обухватило холистички приступ решењу јер је обухваћен приступ 3П: планета, профит и људи. Захваљујемо се Лазару Ђелићу, алумнију ФОН-а који нас је информисао о организовању такмичења. као запослен у компанији Unilever у Букурешту. Честитамо им на сјајном резултатима!