Početna / Vesti naslovna strana / Studentkinje FON-a pobednice svetskog takmičenja u rešavanju studije slučaja za kompaniju Unilever u Londonu

Studentkinje FON-a pobednice svetskog takmičenja u rešavanju studije slučaja za kompaniju Unilever u Londonu

Studentkinje Case Study Club-a Fakulteta organizacionih nauka: Kristina Rakulj, Vanja Popov i Milja Radosavljević, pod mentorstvom prof. dr Vesne Damnjanović i Anje Koprivice, pobedile su na svetskom takmičenju Future leaders league u Londonu, 20. aprila 2018. godine.

Studentkinje FON-a su rešavale studiju slučaja za kompaniju Unilever i poznate brendove deterdženata: Omo, Persil i Skip u okviru korportivnog koncepta Dirt is Good. Zadaci dve studije slučaja su bili: da se smanji potrošnja plastike i unapredi društveno odgovorni koncept kompanije, kao i da se predloži novi poslovni model koji će odgovarati trendovima digitalizacije i izazovima novih potrošača.

Na takmičenju je učestvovalo 54.000 studenata iz celog sveta. Studenti FON-a pohvaljeni su od top menadžmenta kompanije Unilever za kreativno rešenje koje je obuhvatilo holistički pristup rešenju jer je obuhvaćen pristup 3P: planeta, profit i ljudi. Zahvaljujemo se Lazaru Đeliću, alumniju FON-a koji nas je informisao o organizovanju takmičenja. kao zaposlen u kompaniji Unilever u Bukureštu. Čestitamo im na sjajnom rezultatima!