Почетна / Вести основне студије / HR ENTER – 60 лекција из праксе

HR ENTER – 60 лекција из праксе

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду у сарадњи са HR WORLD по први пут организује програм HR enter – летњу школу HR-а.

Програм је настао из потребе да се дају одговори на најчешћа питања студената када су људски ресурси у питању.Како започети каријеру у HR-у? Које све функције постоје? Ко се може бавити људским ресурсима? Које вештине треба да поседујем да бих био добар у HR-у? Како да се умрежим са људма из ове области? Каква је веза HR-а са осталим функцијама у компанији?

Такође, најчешће је управо сусрет са HR-ом први контакт младих са организацијом, а компаније често немају прилике да чују њихово мишљење када је HR функција у питању. Током овог програма експерти из области HR-а ће поред преношења знања, моћи и да чују повратну информацију од студената и кроз заједничку дискусију анализирају функције и процесе HR-а из различитих углова.

ОПИС ПРОГРАМА

HR ентер је програм намењен студентима завршних година Универзитета у Београду који су високо мотивисани да каријеру развију у области људских ресурса. Учешће у програму омогућиће полазницима да сагледају ширу слику и да се кроз предавања и радионице упознају не само са функцијама HR-а, већ и целокупним бизнис окружењем.

Млади ће имати прилику да чују више о HR процесима кроз конкретне примере из праксе, поред тога ће моћи да се опробају тимски и индивидуално у различитим задацима везаним за функције HR-а уз подршку и редовну повратну информацију. На овај начин и кроз додатну дискусију са предавачима студенти могу утицати на креирање будућег HR окружења.

Програм реализује 18 предавача са дугогодишњим каријерама у HR-у. Укупан број сусрета експерата и студената је 9, од тога 6 тренинг дана и 3 меет уп догађаја. Студенти све време трајања програма раде у мултидисциплинарним групама са ментором из бизниса.

Пријаве су отворене до 01.07.2018. године до 23:59 часова. Програм почиње 10.07. а завршни догађај је планиран за 21.08. 2018

Више информација видети на:

http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/hr_enter [1] или [2]

http://www.hrenter.online [2] .

HR ФУНКЦИЈА И БИЗНИС ОКРУЖЕЊЕ (10. јул, 9-17)

РЕГРУТАЦИЈА, СЕЛЕКЦИЈА, ТАЛЕНТ АКВИЗИЦИЈА/РАЗВОЈ (17. јул, 9 – 17)

ДОГАЂАЈ – meet up 1 (26. јул 2018, 10 – 15) – “Employer branding”

LEARNING AND DEVELOPMENT (24. јул, 9 – 17)

КОМПЕНЗАЦИЈЕ И БЕНЕФИТИ (31. јул, 9 – 17)

ДОГАЂАЈ – meet up 2 (9. август, 10 – 15) – “Шта мотивише младе”

HR DATA DRIVEN & TECHNOLOGY (7. август, 9 – 17)

БУДУЋНОСТ HR ФУНКЦИЈЕ (14. август, 9 – 17)

ЗАВРШНИ ДОГАЂАЈ – meet up 3 (21. август 2018, 10 – 15) “Принципи модерног HR-а”