Почетна / Вести насловна страна / XVI Међународни симпозијум SymOrg 2018

XVI Међународни симпозијум SymOrg 2018

У четвртак, 7. јуна 2018. године је свечано отварање XVI Међународног симпозијума SymOrg 2018 у организацији Факултета организационих наука. Симпозијум ће бити одржан на Златибору, у Конгресном центру УСО Ратко Митровић, а централна тема је „Doing business in the digital age: challenges, approaches and solutions“.

У оквиру овогодишњег Симпозијума биће организована четири округла стола са истакнутим експертима из привреде и науке. Главни говорници на SymOrg-u биће Бранислав Вујовић, New Frontier Group, Austria; ТАN, So Jiuan, Nus Business School Singapore и Katri Kerem, Estonia Business School, Estonia.

Програм SymOrg-a биће обогаћен студентским такмичењем у решавању студије случаја и програмирању – SymOrg Case Study Hackathon 2018. Такмичење је организовано у сарадњи са Националном алијансом за локални развој (НАЛЕД) и одржаће се 7. и 8. јуна.

Међународни симпозијум Факултета организационих наука SymOrg основан је 1989. године. Од оснивања, Факултет организационих наука сваке друге године традиционално организује симпозијум SymOrg са циљем унапређења теорије и праксе менаџмента и сродних дисциплина. Симпозијум окупља домаћу и међународну академску и научну јавност, представнике корпоративног, јавног и невладиног сектора, као и студенте основних, мастер и докторских студија који кроз представљање својих досадашњих резултата, сазнања и искустава учествују у разматрању и анализи релевантних питања из области менаџмента.

Детаљан програм симпозијума можете погледати овде.