Početna / Vesti naslovna strana / XVI Međunarodni simpozijum SymOrg 2018

XVI Međunarodni simpozijum SymOrg 2018

U četvrtak, 7. juna 2018. godine je svečano otvaranje XVI Međunarodnog simpozijuma SymOrg 2018 u organizaciji Fakulteta organizacionih nauka. Simpozijum će biti održan na Zlatiboru, u Kongresnom centru USO Ratko Mitrović, a centralna tema je „Doing business in the digital age: challenges, approaches and solutions“.

U okviru ovogodišnjeg Simpozijuma biće organizovana četiri okrugla stola sa istaknutim ekspertima iz privrede i nauke. Glavni govornici na SymOrg-u biće Branislav Vujović, New Frontier Group, Austria; TAN, So Jiuan, Nus Business School Singapore i Katri Kerem, Estonia Business School, Estonia.

Program SymOrg-a biće obogaćen studentskim takmičenjem u rešavanju studije slučaja i programiranju – SymOrg Case Study Hackathon 2018. Takmičenje je organizovano u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni razvoj (NALED) i održaće se 7. i 8. juna.

Međunarodni simpozijum Fakulteta organizacionih nauka SymOrg osnovan je 1989. godine. Od osnivanja, Fakultet organizacionih nauka svake druge godine tradicionalno organizuje simpozijum SymOrg sa ciljem unapređenja teorije i prakse menadžmenta i srodnih disciplina. Simpozijum okuplja domaću i međunarodnu akademsku i naučnu javnost, predstavnike korporativnog, javnog i nevladinog sektora, kao i studente osnovnih, master i doktorskih studija koji kroz predstavljanje svojih dosadašnjih rezultata, saznanja i iskustava učestvuju u razmatranju i analizi relevantnih pitanja iz oblasti menadžmenta.

Detaljan program simpozijuma možete pogledati ovde.