Почетна / Вести докторске студије / Анкета за студенте

Анкета за студенте

Поштовани студенти, како би се наш ФОН и даље развијао, уз стварање бољих услова за све студенте, веома нам је важно да чујемо и ваш глас. Због тога смо припремили анкету у којој нам можете описати ваше досадашње искуство као студента ФОНа. Спремни смо и заиста желимо да чујемо ваше мишљење, позитивно или негативно.

Анкету која је ПОТПУНО АНОНИМНА спроводи наш независни партнер и ми немамо утицај, нити увид у било који аспект, осим што ћемо добити збирне резултате које ћемо поделити са свима вама.

Оно што је најважније у овој анкети је ваш одзив, како би она била успешна, релевантна и одразила стварно мишљење свих студената. Због тога вас молимо да се и додатно ангажујете тако што ћете бити промотер ове анкете и уверити своје колеге да је веома важно да и они испуне исту. Схватите ово као озбиљну мисију која има за циљ да побољша ваше комплетно искуство на ФОНу, од услова у којима студирате, квалитета знања које вам преносимо, као и искуство које марљиво скупљате током студија и на коме ћете градити вашу будућу каријеру.

Анкета се налази на адреси:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/IIWstu

Лозинка за приступ је: 011

Молимо да попуните анкету до 13. новембра у 16 сати.

Хвала вам унапред на вашем мишљењу, сарадњи и додатном ангажовању да се глас свих студената чује, како бисмо искуство студената ФОНа учинили још бољим.

Ваш ФОН