Почетна / Вести основне студије / ДАТА СТАТУС – специјални попуст за студенте

ДАТА СТАТУС – специјални попуст за студенте

Издавачка кућа ДАТА СТАТУС, која је водећи регионални издавач академске и стручне литературе, за вас је припремила  нове погодности како би вам почетак школске године, учинила лакшим.

Од ове године, омогућили смо вам специјални студентски попуст од 15% који важи за сва издања ДАТА СТАТУСА и издавачких кућа МАТЕ и Гопал, чији смо генерални дистрибутер за Србију. Попуст можете остварити уз индекс током целе године, искључиво у књижари ‘’Иво Андрић’’ (бивша књижара Академија) која се налази у самом центру Београда, у улици Kнез Михајловој 35, у оквиру зграде САНУ. 

У овој књижари организујемо и посебно одељење посвећено стручној литератури на српском и енглеском језику. Почев од 15.новембра 2018.године, на једном месту биће вам доступна стручна литература домаћих и страних издавача из различитих области друштвених, природних, техничких и примењених наука, медицине и уметности.

Мислили смо и на студенте који студирају на даљину. У књижарама ланца ‘’Папирна крила’’ у Новом Саду, Нишу, Kрагујевцу, Пожаревцу и Пироту, очекује вас велики асортиман академске и стручне литературе. И у овим књижарама, такође уз индекс, можете током целе године остварити попуст од 15% на наша и МАТЕ и Гопал издања.

Позивамо вас и да нас запратите на нашој Facebook страници, као и да редовно посећујете наш сајт www.datastatus.rs како бисте стално били у току са новинама и погодностима које ћемо за вас припремати током целе године. Изузетно ценимо ваше мишљење, па са задовољством очекујемо ваше предлоге и сугестије.