Početna / Vesti naslovna strana / FON dodelio godišnje zahvalnice i priznanja

FON dodelio godišnje zahvalnice i priznanja

Na tradicionalnoj novogodišnjoj proslavi dekan FON-a, prof. dr Milija Suknović dodelio je zahvalnice najboljim studentima i kompanijama koje su pružile podršku Fakultetu, kao i priznanja školama za visoke rezultate učenika na prijemnom ispitu.

Za postignute visoke rezultate na domaćim i međunarodnim takmičenjima u rešavanju studije slučaja tokom prethodne školske godine, zahvalnice su primili: Kristina Knežević, Tamara Tošović, Kristina Rakulj, Vanja Popov i Milja Radosavljević, dok su za najbolje naučne radove, zahvalnice primili Jelena Andreja Radaković i Matija Milekić. Za brojne rezultate na takmičenjima, nagrađena je organizacija Sport FON, a priznanje je primio Lazar Glavinić.

dsc_4719

Za stvaranje boljih uslova studiranja kroz finansijsku i stručnu podršku Fakultetu, nagrade su primili Dušan Knežević, u ime kompanije Zlatiborac; Miloš Radosavljević, u ime kompanije USO RM; Milan Jevtić, u ime kompanije Saga New Frontier Group i Jovana Čupić u ime kompanije Coca-Cola Hellenic.

dsc_4703

Za poseban doprinos i podršku u realizaciji zajedničkih projekata, nagradu je u ime Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED) primila Višnja Račić.

Za najveći broj ostvarenih studentskih praksi u školskoj 2017/18. godini nagrade su primili Teodora Jovančević, u ime kompanije MSG Global Solutions i Bojan Ilić, u ime Gradske uprave grada Požarevca. 

Priznanje školama za postignute visoke rezultate učenika na prijemnom ispitu uručio je  doc. dr Aleksandar Đoković, prodekan za nastavu i to Danijeli Žukovski, direktorki Gimnazije u Požarevcu i Mariji Miletić, direktorki XIV Beogradske gimnazije.