Početna / Vesti naslovna strana / Studenti FON-a ubedljivi pobednici regionalnog marketing takmičenja u rešavanju studije slučaja za kompaniju Unilever

Studenti FON-a ubedljivi pobednici regionalnog marketing takmičenja u rešavanju studije slučaja za kompaniju Unilever

Studenti Case Study Club-a Fakulteta organizacionih nauka: Nataša Vladisavljević, Rastko Damnjanović i Marko Trifković, pod mentorstvom prof. dr Vesne Damnjanović, pobedili su na regionalnom marketing takmičenju u rešavanju studije slučaja za kompaniju Unilever, koje se održalo u sredu, 12. decembra 2018. godine. Studenti su pobedili timove iz Srbije, Rumunije i Bugarske i na taj način su se kvalifikovali za takmičenje Centralno-Istočne Evrope koje će se održati u februaru 2019. godine, u Bukureštu.

Studenti su rešavali dve studije slučaja za kompaniju Unilever, u okviru takmičenja Heroes of Tomorrow. Kreiranje inovativnog načina za lansiranje nove linije proizvoda za kućnu hemiju u okviru postojećeg brenda SAVO bio je zadatak prve studije slučaja, dok je kreiranje novih kanala za plasman sladoleda i uspostavljanje modela za online naručivanje sladoleda u Srbiji, Rumuniji i Bugarskoj bio zadatak druge studije slučaja.

Pobednik u Bukureštu se dalje kvalifikuje na svetsko prvenstvo koje će se održati u Londonu u aprilu 2019. godine. Čestitamo ovim putem Nataši, Rastku i Marku na izuzetno postignutom rezultatu i želimo im mnogo uspeha u narednoj rundi takmičenja!